Så du tenker på teppeinstallasjon i ditt nykjøpte hjem, eller du tenker kanskje på å erstatte teppene. Teppe installasjon er den menneskelige versjonen av en fugl som lager et rede. Akkurat som fuglen ønsker å være sikker på at reiret er behagelig og trygt, vil huseiere være sikre på at teppet de skal installere på sine gulv kan håndtere tung trafikk og er ikke harde i tekstur.

Akkurat som fuglen sørger for å holde feilene ute av reiret, liker folk å luke ut bakteriene ennd mikrober fra teppeoverflaten. Så det er viktig å bli kjent med noen forutsetninger for teppe installasjon. Det er mye arbeid involvert i teppeinstallasjon. 

Fra å flytte tunge møbler til å koble de elektriske ledningene og fikse them, vil du finne deg selv helt utmattet når det gjelder teppeinstallasjon. Du kan også bli forvirret om teppestørrelser. Den mest populære teppestørrelsen er 200×300 teppe installasjon. Bortsett fra størrelsen på teppet, er det også noen andre aspekter av teppe installasjon som du må være klar over. Så her er de tingene du bør vite før teppeinstallasjon. 

  • Gammel teppe polstring

Før du ønsker et nytt teppe velkommen, må du trekke opp det eksisterende teppet. Dette er et rimelig skritt som drar opp gamle teppe hjelper deg å spare penger. I gjennomsnitt kan du spare opptil $ 2 per kvadratmeter. Så det bringer ned den totale kostnaden for den nye teppeinstallasjonen og gir deg en mulighet til å reparere ditt gamle gulv. Hvis gulvet har lekkasjer eller kjemiske skader, er dette et godt tidspunkt å rydde opp i det. Du kan også få det nye installasjonsprogrammet til å gjøre alt dette, men da legger dette opp til kostnadene, og også, må du diskutere gulvskader og lekkasjer med den nye installatøren i lengden.

  • Mål døren og håtte av listverk

Det vanligste problemet med de nye teppene er at de nye teppene har en tendens til å bli skadet på grunn av dørhyllene. Døren gnir seg mot det nye teppet, og skader dermed hele teppet. Så sørg for at før du installerer de nye teppene i hjemmet vårt, får du bunnen av dørkuttet. Du må også være oppmerksom på tykkelsen på det nye teppet ditt, slik at det ikke skaper for mange problemer for dørene og listverkene i huset ditt. Tepper 200×300 er ikke mye tykk og er et godt valg. Det er imidlertid alltid bedre å undersøke høyden på dører og listverk og matche den opp med tykkelsen på teppet du skal installere i hjemmet ditt.

  • Møbler

En viktig del av teppeinstallasjonen er å flytte møbler. Installatørene flytter møbler inn i ulike rom i henhold til deres bekvemmelighet og deretter holde flytte møblene som de prøver å installere tepper i forskjellige rom. Dette gjøres daglig og bruker dermed mye av tid og penger. Så du kan redusere dette fordi pre-planlegging bevegelse av møbler, eller det er bedre å flytte møblene til et annet sted helt under teppet installasjon. På denne måten vil du spare tiden for installasjonen, og også du ville ikke ha ekstra penger til installatører for den daglige bevegelsen av møblene.

  • Veggmalerier og listverk

Bunnen av de fleste teppene er veldig grov. Det er som sandpapir, og børsting dem mot veggene kan skrape av maleriene av veggen. Selv om det nå er bilkjæledyr med jevnere baser tilgjengelig i markedet, og installatører er ganske forsiktige når du installerer teppene, er dette veldig mye en sannsynlig årsak. Så du bør ikke direkte klandre installatøren. I stedet kan du ordne for mindre veggretusjering i tilfelle noe skjer. Det er viktig å merke seg at dette er et mindre problem, og du bør ikke blåse det ut av proporsjoner med installasjonsprogrammet.

  • Vedlikeholdsplan

Teppe installasjon er ikke en enkel oppgave. Det krever innsats fra både montører og hjemme eiere. Også kostnaden for teppe installasjon kan være dyrt, avhengig av området av installasjonen. Så ha en vedlikeholdsplan for tepper før teppeinstallasjon. Vær også oppmerksom på størrelsen på teppet slik at du kan opprettholde det. Er teppet 200×300 størrelse? Andre ting som du bør vurdere for teppe vedlikehold kan være teksturen av teppet, stoffet av teppet osv. 

About Admin

Sawyer Cole Harris: Sawyer, a DIY enthusiast, shares home project tutorials, woodworking tips, and creative ways to personalize your space.

Similar Posts